Budgivning pågår
LINDBACKEN - Skogstorpsvägen 100 - Uppsala

Gavelradhus med störst tomt & bästa läget, trädgård mot parken och stor uteplats med sol hela dagen!

Bostadsrättsradhus 5 rok 133 kvm 4 223 kr/mån 4 290 000 kr (eller bud) Högst bud 4 200 000 Kr
Intresseanmälan
Skogstorpsvägen 100 4 290 000 kr
Intresseanmälan

Gavelradhus med störst tomt & bästa läget, trädgård mot parken och stor uteplats med sol hela dagen!

Gavelradhus med föreningens största tomt och möjlighet att parkera två bilar på uppfarten. Mycket hög standard som ger dig genomtänkt design med gedigna materialval och två härliga uteplatser. En i söder där solen värmer gott under hela dagen och en i norr där du kan få svalka och utsikt över den grönskande Skogstorpsparken.

Huset är beläget i Brf Viva som är en av tre föreningar längs med de likadana husen på Skogstorpsvägen. Denna förening byggdes först och har lägre belåningen från grunden än de övriga två föreningarna. Grovt räknat skiljer det ca 500 000 kr/hus vilket innebär att skulle du köpa loss ditt hus från föreningen så betalar du 500 000 kr mindre för detta hus än i grannföreningen. Det gör även att föreningen på lång sikt är mindre räntekänslig. Detta är viktigt att ha med sig vid jämförelse av husen.

När du tar steget in i huset möts du av snygga detaljer och praktiska lösningar. I hallen finns en platsbyggd läderklädd sittbänk. Smarta förvaringslösningar med garderober intill entrén och näst intill osynliga garderober under trappan. I de två badrummen förs tankarna till Art Déco som kallas arvet från det glamourösa 20-talet. Det hexagonformade kaklet i matt vit från Höganäs tillsammans med den runda spegeln med en kant i mässing, takdusch och stilsäker pendellampa ger en lyxig känsla.

Köket bidrar till att ge huset en tydlig karaktär med sina ljust gröna luckor. Det blir en fin kombination med mässingsknoppar och bänkskiva med natursten. Matplatsen är rymlig och här kan du med lätthet bjuda ett stort sällskap på middag. Dubbeldörrar öppnar upp mot den plattlagda uteplatsen som på sommaren kan rymma din egen örtträdgård och utekök.

Platser för umgänge är många i detta hus. Vardagsrummet som är närmare 30 kvm stort har fri parkutsikt och pardörrar ut mot baksidans uteplats och trädgård. Braskamin värmer på kyliga vinterkvällar. Här finns möjlighet att göra ytterligare ett sovrum, ett perfekt gästrum för föräldrar när de kommer för att hälsa på och kanske passa barnbarnen.

Övervåningen rymmer familjens sovrum. Föräldrarnas sovrum är närmare 15 kvm och takhöjden på 3,80 meter används maximalt till förvaring med garderober från golv till tak. Husets smycke, ett fantastiskt fönster med en höjd på 2,50 meter, ger rummet en unik karaktär. Samma fina takhöjd finns i ett av barnrummen som också är lika genomtänkta med platsbyggd förvaring och där rummen dessutom har platsbyggda skrivbord där man kan njuta av utsikten över park eller villorna på Skogstorpsvägen. Övervåningens allrum binder samman alla rum på ett naturligt sätt och här får barnen en bra plats att leka, titta på en mysig film eller varför inte krypa upp i den skinnklädda fönsternischen med utsikt över Skogstorpsparken och skolgården.

Materialen i huset har valts med omsorg och är genomgående av mycket hög kvalité. Alla väggar är målade i vitt, garderobsfronter är vita förutom i hallen där den gröna nyansen från köket återfinns. Golvet i huset är sober vitborstad enstavsparkett i ek som ger ett lugnt intryck och i hallen återfinns det hexagonformade kaklet från Höganäs.

Området Lindbacken har blivit ett av Uppsalas mest omtyckta och här bor nu över 1 500 personer. Här får familjen ett praktiskt liv med allt på nära avstånd. Lindbackens nya skola från FK till Åk5 ligger centralt i Lindbacken alldeles intill Skogstorpsparken. Här finns också en lekplats som passar de små och de stora barnen. Det finns fyra etablerade förskolor. Strax intill huset finns en trevlig Linnéstig för promenader.

ICA Lindbacken med generösa öppettider från 07.00-22.00 står för den lokala servicen med en välfylld butik, café och postutlämning. Behöver du storhandla nås Gränby Köpstad med bil på bara 5 minuter och här finns allt från matbutiker, möbelbutiker, klädbutiker till Nordisk Films nyöppnade biograf som erbjuder bio i 4D. Kombinera turen till Gränby Köpstad med ett mysigt besök för barnen på 4H-gården eller ett mer aktivt besök på Turbo Sport.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gallerian i Gränbystaden och vidare till Uppsala City.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2016-2017
Rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
133 m²
Månadsavgift
4 223 Kr
(Värme och varmvatten ingår inte avgiften.)
Pris
4 290 000 Kr (eller bud)
Hiss
Nej

Planlösning

Entréplan

Entré med målade väggar och vit matt hexagonmosaik från Höganäs, dimbar spot infälld i tak samt en nisch med sittplats.

Tvättrum med målade väggar och vit matt hexagonmosaik från Höganäs, tvättmaskin, torktumlare samt torkskåp och förvaringsmöjligheter.

Wc med delvis vit matt hexagonmosaik från Höganäs på väggen, klinker i ljus gröngrå kulör från Mosa Tiles, dimbar spot infälld i tak, rund spegel med mässingskant, tvättställ från Duravit Vero ovanpå djupgrön kommod med specialdesignat beslag i mässing och en kromad dusch.

Vardagsrum med målade väggar, vitborstat ekgolv samt en kamin från Stuv. Möjlighet finns för att bygga till ett extra rum som gästrum eller arbetsrum.

Köket har ljusgröna köksluckor med specialdesignade knoppar i mässing, integrerade vitvaror, bänkskiva och stänkskydd i natursten. Målade väggar och vitborstat ekgolv.

Övre plan

Sovrummen på övre plan har vita målade väggar, vitborstade ekgolv och smarta förvaringslösningar.

Allrum med vita målade väggar, vitborstade ekgolv och ett burspråk med sittyta.

Badrum med delvis vit matt hexagonmosaik på väggen, mintgrön matt klinker, dimbar spot infälld i tak, rund spegel med mässingskant, generöst tvättställ från Duravit Vero ovanpå djupgrön kommod med specialdesignat beslag i mässing, förvaringsskåp samt inbyggt badkar med hexagonmosaik.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

På framsidan nås en härlig uteplats i söderläge med sol hela dagen och baksidan får du skugga på den trevliga altanen med fri utsikt mot Skogstorpsparken.

Bilplats

Egen parkering framför huset med plats för två bilar efter varandra.

Byggnad/Storlek

Radhus i två plan., 133 kvm , 5 rum och kök, varav 3 sovrum . Byggnadsår: 2016-2017

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump NIBE750F.

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Anslutet till Telia Öppen Fiber för både bredband och TV. Innehavaren kan välja valfri leverantör bland Telia Öppen fibers samarbetsparter.

Övriga utrymmen

Finns förråd på tomten. Finns plats för två bilar på uppfart.

Lägenhetsnummer

100

Ekonomi

Pris: 4 290 000 kr (eller bud). Månadsavgift: 4 223 kr. Värme och varmvatten ingår inte avgiften. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 7,14%.

Föreningen

Namn: Brf Viva
Om föreningen: Föreningen består av två flerbostadshus med totalt 14 st bostadsrättsradhus. Till varje radhus finns ett förråd på tomten.
Ekonomi: Årsavgiften planeras vara oförändrade närmaste året. (Kontrollerat 2020-11-19) Ekonomisk förvaltare är SBC.
Renoveringar:
Då lägenheten är hyfsad nybyggd så har bara en 2 - årsbesiktning genomförts 2019.
Överlåtelseavgift: 1183 kr
Pantsättningsavgift: 473 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LINDBACKEN - Skogstorpsvägen 100 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Riksmäklaren