Till salu - Mån 15/8 kl 16:00-16:30
SÄVJA - Ölandsresan 3C - UPPSALA

2:a med toppläge i Linneas Utsikt och en fantastisk balkong om 13 kvm!

Bostadsrättslägenhet 2 rok 49 kvm 2 952 kr/mån 1 650 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Ölandsresan 3C 1 650 000 kr
Intresseanmälan

2:a med toppläge i Linneas Utsikt och en fantastisk balkong om 13 kvm!

Högst upp i huset med en underbar balkong om 13 kvm finner du denna välplanerade och tilltalande tvåa i populära Linneas Utsikt! Under sommarhalvåret kan balkongen användas som en grönskande oas att avnjuta sommarens varma dagar på.

Boarean om 49 kvm fördelar sig på en hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob, ett ljust vardagsrum med utgång till lägenhetens härliga balkong i österläge - perfekt för morgonkaffet! Stilrent kök från Vedum med lagom öppen planlösning mot vardagsrummet, mysigt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett badrum utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har genomgående klassiskt parkettgolv, väggar i en ljusgrå varm ton och helkaklat badrum, allt av hög standard och stilrena materialval.

Brf Linneas Utsikt är en förening som ger det lilla extra till sina medlemmar och erbjuder ett nytt fullt utrustat gym, bastu, gästrum, festlokal samt hobbyrum. Till detta tillkommer en gemensam takterrass ovanpå huset som får nyttjas av de boende. På innergården finns lekyta och grillplats. Här bor du bekvämt med allt som nyproduktion har att erbjuda, hiss, garage, cykelförråd och där allt är nytt och fräscht.

Som boende på Ölandsresan 3C har du goda kommunikationer genom belysta cykelbanor till city och via bussar med flera linjer och täta turer (var 10onde minut). I närområdet finns även god service i form av livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, bibliotek m.m. Sävja ligger ca 6 km från centrala Uppsala och är känt för sina vackra naturomgivningar och möjlighet till ett rikt friluftsliv. Från city tar det ca 10 minuter med bil. Området ligger även strategiskt placerat i förhållande till E4.ans påfarter som tar dig norr- och söderöver. Den som söker lugnet förflyttar sig snabbt till Lunsenskogen, ett naturreservat där Upplandsleden passerar över barrskogsklädda marker och som vintertid blir till fina skidspår. Söker man en aktiv fritid finns utegym vid Sävja IP, skidåkning utför samt pulka i närbelägna Sunnerstabacken, samt skridskor, bad, fiske och segling vid populära Ekoln.

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2018
Rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
49 m²
Månadsavgift
2 952 Kr
(I månadsavgiften ingår värme och vatten. Avgift för Com Hem (TV, bredband och IP-telefoni/abonnemang) tillkommer om 130 kr/månad.)
Pris
1 650 000 Kr (eller högstbjudande)
Våningsplan
4 av 4
(Våningsplan 4 av 4.)
Hiss
Ja

Planlösning

Rumsbeskrivning: Entréhall
Hall med svart klinkergolv och gråmålade väggar. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob med två dörrar.

Kök
Stilrent kök med köksinredning från Vedum med vita skåpluckor med handtag i metall och bänkskiva av svart laminat med vitt kakel ovan. Maskinell utrustning: Inbyggnadsugn, spishäll, diskmaskin, kyl/frys. Samtliga vitvaror i vitt. Ekparkettgolv och gråmålade väggar.

Vardagsrum
Ljust vardagsrum på med plats för matplats, soffgrupp och mediamöbel. Väggar målade i grått och ekparkettgolv. Här finns utgången till lägenhetens härliga balkong om 13 kvm i österläge.

Sovrum (11 kvm)
Sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Bra förvaring i stor skjutdörrsgarderob finns för förvaring. Väggar målade i grått och ekparkettgolv.

Badrum
Badrum utrustat med tvättställ med vit kommod, spegelskåp, handdukstork, wc-stol och duschhörna med infällbara glasväggar. Elburen komfortvärme, kombinerad tvättmaskin och torktumlare med en praktisk bänkskiva ovan. Svart klinkergolv och vitkaklade väggar.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Rymlig balkong om 13 kvm i härligt österläge.

Bilplats

Föreningen har ca 50 garageplatser och ca 50 utomhusparkeringar. Kostnad för bilplatser: garage: 780 kr/mån, utomhusparkering: 280 kr/mån. Gemensam kö till garage och parkeringsplats utomhus, ca 13 personer i kö.

Byggnad/Storlek

49 kvm , 2 rum och kök, varav 1 sovrum . Byggnadsår: 2018

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas isolerruta. Ventilation: FX system med centralt frånluftsagregat.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Föreningen har tecknat ett gemensamt avtal med Com Hem gällande tv, bredband och telefoni. Månadskostnaden för detta är 130 kr/månad, denna avgift läggs på månadsavgiften.

Övriga utrymmen

I föreningen finns en gemensam takterrass, välutrustat gym, bastu, gästrum, festlokal, hobbyrum och cykelförråd.

Ett källarförråd hör till lägenheten.

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Vaksalagatan 5, 753 20 Uppsala

Lägenhetsnummer

241

Ekonomi

Pris: 1 650 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 2 952 kr. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Avgift för Com Hem (TV, bredband och IP-telefoni/abonnemang) tillkommer om 130 kr/månad. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av . Andel i föreningen är 0,645%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-12-23. Energiprestanda primärenergital: 120 kWh/kvm och år. Energiklass: D.

Föreningen

Namn: Linneas Utsikt
Ekonomi: Inga planerade avgiftshöjningar (kontrollerat 2022-05-12).
Renoveringar:
Då husen är relativt nybyggda så finns det inga nuvarande planer på några renoveringar.
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr
Övrigt: När det gäller delat ägarskap så måste den boende äga minst 10%.

Visa mer

Visningar

15

Mån 15/8 kl 16:00-16:30

Varmt välkommen på visning! - Anmäl dig här eller kontakta ansvarig mäklare.

Anmäl mig

Karta

SÄVJA - Ölandsresan 3C - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus