RM+
KAPELLGÄRDET - Djäknegatan 25A - UPPSALA

Välplanerad 2,5a med ett av områdets bästa lägen med trivsam uteplats!

Bostadsrättslägenhet 2,5 rok 57 kvm 3 357 kr/mån 1 995 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Djäknegatan 25A 1 995 000 kr
Intresseanmälan

Välplanerad 2,5a med ett av områdets bästa lägen med trivsam uteplats!

Välkommen till en mycket fin lägenhet på Djäknegatan 25A där man får det bästa från två världar: ett lugnt och rofyllt boende med ett lummigt läge där du har närhet till allt vad staden har att erbjuda.

Denna trevliga lägenhet erbjuder en flexibel planlösning belägen på markplan med ett av områdets bästa lägen. Området är lugnt och utan störning från trafik samt omgivet av vacker grönska bredvid en omtyckt park med härliga promenadstråk.

Boarean om 57 kvm fördelar sig på en inbjudande hall och ett rymligt kök som erbjuder gott om arbetsytor och matplats. Från köket når du den härliga uteplatsen som har ett lugnt och fint läge. Lägenheten har ett ljust vardagsrum, ett större sovrum samt ett mindre rum som med fördel kan användas som barnrum/gästrum eller kontor. Vidare erbjuds ett helkaklat badrum.

Brf Djäknen är en välskött förening där bredband, kabel-tv och IP-telefoni inkluderas i månadsavgiften via ComHem.

Här bor du i ett lugnt läge i populära Kapellgärdet med närhet till stadskärnan, parkområden och resecentrum finns på promenadavstånd. All tänkbar service finner du på promenadavstånd vid Vaksala Torg och affärshuset Kvarnen. I kvarteret finns både gym, frisör och närlivs.

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1984
Rum
2,5 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
57 m²
Månadsavgift
3 357 Kr
(I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv (grundutbud), bredbandstelefoni och internet 50 Mbit/s. Föreningen har god ekonomi och har vid flertalet tillfällen haft avgiftsfria månader.)
Pris
1 995 000 Kr (eller högstbjudande)
Våningsplan
1 av 3
(Markplan)
Hiss
Nej

Planlösning

Entréhall
Hall med avhängning av ytterkläder på hatthylla. Svart klinkergolv och målade väggar i ljusgrått.

Kök
Rymligt kök med vitlaserat ekparkettgolv och målade väggar i ljusgrått. Köket har vita släta luckor, bänkskiva av trä med svart kakel ovan. Matplats för fyra till sex personer och utgång till uteplats med ett fritt och härligt läge. Maskinellt är köket utrustat med ugn, spishäll, fläkt, mikro, diskmaskin, vinkyl samt kyl och frys med vatten och ismaskin. Köket är extra stort då utrymmet som kan disponeras som klädkammare idag inrymmer kyl, frys, diskmaskin, vinkyl samt extra förvaringsskåp och arbetsyta. Denna extradel till köket har svart klinkergolv och gråmålade väggar med en mönstrad fondtapet.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med vitlaserat enstavigt ekparkettgolv och målade väggar i ljusgrått. Här finns plats för stor soffgrupp och mediamöbel.

Sovrum 1
Sovrum med väggar i beige nyans och vitlaserat enstavigt ekparkettgolv. Här finns plats för dubbelsäng och sängbord.

Sovrum 2/Kontor
Mindre rum som passar utmärkt som barnrum/gästrum/kontor eller walk in closet. Vitlaserat ekparkettgolv och målade väggar i ljusgrått.

Duschrum
Helkaklat duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Här finns wc, handfat med vit kommod, vägghängt vitt förvaringsskåp, spegel med belysning ovan samt takdusch med infällbara glasväggar. (Ingång till tvättstugan finns i dörren precis bredvid ingången till denna lägenhet).

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Det finns 147 parkeringsplatser både med och utan eluttag. Kostnad 120 kr/mån resp.190 kr/mån med el-plint. Kösystem tillämpas. (Normalt kort kö).

Byggnad/Storlek

57 kvm , 2,5 rum och kök, varav 1 sovrum . Byggnadsår: 1984

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
Internetanslutning: Bredband (50 Mbit), telefoni och kabel-tv genom Com Hem ingår i månadsavgiften. Det finns möjlighet att teckna högre hastighet.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett stort vindsförråd. Barnvagnsförråd på entréplan samt tvättstuga i direkt anslutning till lägenheten.

Lägenhetsnummer

112

Ekonomi

Pris: 1 995 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 3 357 kr. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv (grundutbud), bredbandstelefoni och internet 50 Mbit/s. Föreningen har god ekonomi och har vid flertalet tillfällen haft avgiftsfria månader. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,40022%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-11-14. Energiprestanda primärenergital: 131 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Brf Djäknen
Om föreningen: BRF Djäknen ligger centralt i Uppsala med adresserna Djäknegatan 2-46, 25-27 samt 50-76 och omfattas av 200 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningens hus består av höghus och låghus med lägenheter samt radhus. Hemsida: https://djaknen.bostadsratterna.se/brf-djaknen-uppsala.
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare är HSB.
Renoveringar:
2007- Ny hissautomatik, renovering/utbyte av vissa balkongdörrar.2008- Byte av låssystem, renovering/utbyte av vissa balkongdörrar.2009- Målning av skärmar på radhusens altaner. 2010- Renovering av en lekplats, värmecentralen i södra området utbytt, renovering av kulvertar. 2014- Målat om träpanel, tvätta taket, ny lekplatser i hela området, fräschat upp marken. 2017-2018 - Byte av taken på 7 låghus, solpaneler på 2 av låghusen, målning fönster utvändigt. 2019 - Byte av altandörrar, nya tak på alla radhus, trapphallar renoverade i låg- och höghus, avloppsanslutningar renoverade där husstam möter avlopp vid gata för alla låghus och höghus samt stamspolningar av alla avlopp. 2020: Byte av maskiner i tvättstugorna.
Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

KAPELLGÄRDET - Djäknegatan 25A - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus