Till salu
FÅLHAGEN - S:t Göransgatan 26D - UPPSALA

Möjlig 4:a med öppna ytor, walk-in-closet och balkong med utsikt över Fålhagens trädgårdar!

Bostadsrättslägenhet 4 rok 88 kvm 3 828 kr/mån 5 390 000 kr (Fast Pris)
Intresseanmälan
S:t Göransgatan 26D 5 390 000 kr
Intresseanmälan

Möjlig 4:a med öppna ytor, walk-in-closet och balkong med utsikt över Fålhagens trädgårdar!

Högt upp med balkong och utsikt över Fålhagens trädgårdar finns denna rymliga 3:a som lätt går att göra om till 4:a. Här blir du den första att flytta in i en bostad med hög klass i allt från materialval till planlösning. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med riktigt med fönster och därmed ljusinsläpp. Pardörrar som öppnar upp mot en högt belägen, inbyggd balkong. Rymligt sovrum med lugnt läge och ingång till lyxig walk-in-closet. Det andra sovrummet är väl tilltaget med två fönster och här finns möjlighet att dela av rummet.

På bästa adress mitt i centrala Uppsala – i skiljelinjen mellan stadslivet och de idylliska villorna i Fålhagen finner ni Brf Liljegatan 1. Här erbjuds bostäder i tre vackra bostadshus som knyts samman av en grönskande innergård.

Som boende i Brf Liljegatan 1 får du en hög livskvalité, inte bara genom bostädernas unika standard, utan också genom att ha tillgång till hiss, varmgarage, förråd, eget gym samt en Coop-butik i entréplanet. Läget är som tidigare nämnt, Uppsalas bästa, med endast några minuters avstånd till perrongen för pendeln till Stockholm som tar dig vidare till Arlanda på 20 min och Stockholm på 40 min. Uppsalas stadsliv är även det på bekvämt avstånd och du når restauranger, kultur, nöjen och shopping med några minuters promenad.

När du kommer hem möts du av tidlös design. Kvalité, hantverk och livslängd är helt avgörande – därför har alla lägenheter ek och natursten som grundmaterial, vackert lagda trägolv, handgjorda köksluckor och flera av lägenheterna har sovrum och badrum en suite. Vattenburen golvvärme ger inte bara behagliga golv utan även väggar och fönster fria från radiatorer. Färgvalen går i klassiskt nordiska toner vilket skapar elegans och en grund som ger dig möjlighet att förstärka din egna personliga stil med möbler och textilier.

Här finns något dig som värdesätter den bästa adressen, tidlös design, funktion och smarta lösningar. Vare sig ni bor i en villa som börjar bli för stor, är en barnfamilj eller kanske är två som söker gemensamt boende.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2019-2020
Rum
4 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
88 m²
Månadsavgift
3 828 Kr
(I månadsavgiften ingår värme och kall/varmvatten. Obligatoriskt tillägg för fiberanslutning om 250 kr/mån.)
Pris
5 390 000 Kr (Fast Pris)
Våningsplan
3 av 4
(2 trappor)
Hiss
Ja

Planlösning

KÖK
Unikt framtaget och platsbyggt kök med lackade ramluckor i ljusgrå kulör där beslag och knoppar i mässing från exklusiva Buster + Punch. Bänkskivor och stänkskydd i natursten. Underlimmad diskho i rostfritt stål och blandare i mässing. Induktionsspishäll och kombinationsugn från Miele. Inbyggd diskmaskin, kyl, frys från Siemens. Förberett med eluttag för mikrovågsugn i högskåp. Fönstersmygar vackert inklädda i ekfanér liknande golv och fönsterbänkar i natursten.

VARDAGSRUM/SOVRUM/HALL
Väggar målas i bruten ljusgrå kulör och tak målas i matt vit kulör. Synliga rör för värme och ventilation målas lika vägg. Vackra golv i ekparkett (Ek Natur) från Tarkett som läggs i holländskt förband. Trösklar i ekkulör likt golv. Klinker i i grå kulör, likt badrum, vid entrédörr. Innerdörrar i ekfanér. Vattenburen golvvärme i alla rum förutom i badrum där det är komfortvärme.

BADRUM
Helkaklat med klinkergolv i grå kulör och kaklade vägar med en blank platta i sandgrå/beige kulör med en halv plattas förskjutning, Belysning i tak utanpåliggande spottar. Belysning ovan spegel. Kommod i ljusgrå kulör lika kök med tvättställ i porslin. Blandare i mässing. Beslag och knoppar i mässing, lika kök. Högskåp eller överskåp enligt individuell säljplan med luckor lika kök. Tvättmaskin och torktumlare. Fast duschvägg, wc. Elburen handdukstork, handduksknoppar och toalettpappershållare. Elburen komfortvärme i golv.

GARDEROBER/WALK-IN-CLOSET
Garderober målas i samma kulör som luckor i kök. Väggar och tak i klädkammare målas i samma kulör som övriga rum. Utrustas med klädstång.

LÄGENHETSFÖRRÅD
Förråd till varje lägenhet finns i källarplanet. Golv och väggar i betong. Förrådsavskiljande Troaxväggar och dörrar upp till tak.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Från vardagsrummet nås balkong med förmiddagssol och utsikt över Fålhagens trädgårdar.

Bilplats

I föreningen finns 42 garageplatser i källaren som nås med hiss eller via trapphus. Garageplatsen kan hyras för 1 750 kr/plats och månad. Separat kösystem tillämpas.

Renovering

Nyproduktion

Byggnad/Storlek

88 kvm , 4 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt bygghandlingar . Byggnadsår: 2019-2020

TV- och internetanslutning

TV: Fiberanslutning. Obligatoriskt tillägg om 250 kr/mån för data/TV/tele

Lägenhetsnummer

C1202

Ekonomi

Pris: 5 390 000 kr (Fast Pris). Månadsavgift: 3 828 kr. I månadsavgiften ingår värme och kall/varmvatten. Obligatoriskt tillägg för fiberanslutning om 250 kr/mån. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 2,1544%.

Föreningen

Namn: Brf Liljegatan 1
Om föreningen: Tre stycken flerbostadshus i 4-5 våningar med totalt 48 bostadsrättslägenheter och en lokal.
Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

FÅLHAGEN - S:t Göransgatan 26D - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Riksmäklaren