Till salu
FÅLHAGEN - S:t Göransgatan 26D - UPPSALA

Två uteplatser och walk-in-closet i attraktivt område och exklusiv förening!

Bostadsrättslägenhet 3 rok 76 kvm 3 622 kr/mån 4 490 000 kr (accepterat pris)
Intresseanmälan
S:t Göransgatan 26D 4 490 000 kr
Intresseanmälan

Två uteplatser och walk-in-closet i attraktivt område och exklusiv förening!

På attraktiv adress andas det exklusivitet och lyx genom hela lägenheten och redan när du kliver in i trapphuset slås du av wow-känsla. Bekvämt boende där du har Coops entré runt knuten, gym och garage i huset, 5 minuters promenad till Resecentrum med pendlingsmöjligheter och nära till city med all tänkbar service kombinerat med den gröna naturen som finns runtom Fålhagen.

Ett lyxigt och bekvämt hem mellan stadsliv och idylliska villor i grön natur. Möjlighet att flytta in redan idag. Endast en person i garagekön. Ett måste att uppleva på plats!

Lyxen och bekvämligheten fortsätter inne i lägenheten med bland annat öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där gott om plats för umgänge finns. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten ger inte bara behagliga golv utan även väggar och fönster fria från radiatorer som ger mer plats att nyttja. Det platsbyggda köket med integrerade vitvaror från Miele och handgjorda köksluckor i sober grå nyans kombinerat med blandare, knoppar och handtag i mässing ger en känsla av elegans. Gott om arbetsyta på bänkskiva i natursten och stänkskydd i samma material. Tack vare takhöjden på 2,7 m och det stora fönstret tillsammans med dubbelglasdörrarna ut till båda uteplatserna får lägenheten bra med ljusinsläpp och rymd. Den ena uteplatsen har förmiddagssol och eftermiddags- och kvällssol på den andra uteplatsen. Vidare erbjuds två sovrum varav det större sovrummet har direkt anslutning till en walk-in-closet. Det andra sovrummet är utrustat med två platsbyggda garderober. Helkaklat badrum med dusch, bänk ovan tvättmaskin och torktumlare samt praktisk förvaring i överskåp. Även här med mässingsdetaljer såsom duschstycken, blandare, knoppar och pappershållare.

Som boende i Brf Liljegatan 1 har du inte bara ett hem gjort av eftertanke, lyx och bekvämlighet utan du har verkligen allt du behöver nära till hands.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
Patrik Törner
Fastighetsmäklare
Patrik Törner patrik.torner@riksmaklaren.se
070-574 67 43

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2019-2020
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
76 m²
Månadsavgift
3 622 Kr
(I månadsavgiften ingår värme och kall/varmvatten.)
Pris
4 490 000 Kr (accepterat pris)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
1 349 612 Kr
(Uppgifter baseras från föreningens årsredovisning 2021.)
Våningsplan
1 av 4
(Entréplan)
Hiss
Ja

Planlösning

Genomgående i hela lägenheten finns väggar i bruten ljusgrå kulör och tak i matt vit kulör, vackra golv i ekparkett (Ek Natur) från Tarkett i holländskt förband, förutom i hall och badrum. Fönstersmygar vackert inklädda i ekfanér liknande golv. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten förutom i badrum där det är elburen komfortvärme. 2,7 meter i takhöjd.

Unikt framtaget och platsbyggt KÖK med lackade ramluckor i ljusgrå kulör där beslag och knoppar i mässing från exklusiva Buster + Punch. Bänkskivor och stänkskydd i natursten. Underlimmad diskho i rostfritt stål och blandare i mässing. Induktionshäll och kombinationsugn från Miele. Integrerad diskmaskin, kyl och frys. Förberett med eluttag för mikrovågsugn i köksskåp.

I öppen planlösning med köket finns det rymliga VARDAGSRUMMET. Här finns plats för både soffgrupp och matbordsgrupp. Från vardagsrummet finner du även båda utgångarna till lägenhetens två uteplatser.

Vägg i vägg med köket finner du det STORA SOVRUMMET där plats för en större dubbelsäng och sängbord finns.

Från det stora sovrummet når du lägenhetens WALK-IN-CLOSET som är utrustad med hyllor och klädstång.

I direkt anslutning från hallen finns det LILLA SOVRUMMET med plats för mindre säng och sängbord. I rummet finns två platsbyggda garderober.

Helkaklat BADRUM med klinkergolv i grå kulör och kaklade vägar med en blank platta i sandgrå/beige kulör med en halv plattas förskjutning. Belysning i tak utanpåliggande spottar. Belysning ovan spegel. Kommod i ljusgrå kulör lika kök med tvättställ i porslin. Blandare i mässing. Beslag och knoppar i mässing, lika kök. Överskåp med luckor likt kök. Tvättmaskin och torktumlare. Fast duschvägg. Golvstående WC. Elburen handdukstork, handduksknoppar och toalettpappershållare.

Likt badrummet går HALLEN i grått klinker och ljusgrå kulör på väggarna. Innerdörrar i ekfanér.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Uteplats om totalt ca 40 kvm uppdelad på två sidor av huset därmed i två olika väderstreck.

Bilplats

I föreningen finns 36 garageplatser i källaren som nås med hiss eller via trapphus. Garageplatsen kan hyras för 1 750 kr/plats och månad. Separat kösystem tillämpas.

Renovering

Nyproduktion

Byggnad/Storlek

76 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt bygghandlingar . Byggnadsår: 2019-2020

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vattenburen golvvärmen

TV- och internetanslutning

TV: Fiberanslutning. Medlem tecknar eget abonnemang.

Övriga utrymmen

Förråd till varje lägenhet finns i källarplanet. Golv och väggar i betong. Förrådsavskiljande Troaxväggar och dörrar upp till tak.

Lägenhetsnummer

C1003

Ekonomi

Pris: 4 490 000 kr (accepterat pris). Månadsavgift: 3 622 kr. I månadsavgiften ingår värme och kall/varmvatten. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,85047%.

Föreningen

Namn: Brf Liljegatan 1
Om föreningen: Tre stycken flerbostadshus i 4-5 våningar med totalt 48 bostadsrättslägenheter och en lokal som Coop hyr i dagsläget.
Ekonomi: Föreningens ekonomi sköts av Nabo. Inga beslutade avgiftsförändringar (Kontrollerat 230102).
Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

FÅLHAGEN - S:t Göransgatan 26D - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus