Såld
SÄVJA - Ölandsresan 3D - Uppsala

Drömtrea med makalös utsikt från våning 11!

Bostadsrättslägenhet 3 rok 77 kvm 4 288 kr/mån 2 995 000 kr Slutpris 3 300 000 Kr Budhistorik
Ölandsresan 3D 2 995 000 kr

Drömtrea med makalös utsikt från våning 11!

Tänk vilken dröm att någon gång i livet få bosätta sig riktigt högt upp i ett hus, i detta fall på elfte och högsta våningen där du kan njuta av utsikten på en takterrass om hela 19 kvm. Här bor du helt ostört utan grannar ovanpå eller har någon som helst insyn i lägenheten.

Boarean om 77 kvadratmeter fördelar sig över 3 r.o.k och består av en välkomnande hall, ljust och luftigt vardagsrum med lagom öppen planlösning till köket. Från vardagsrummet nås lägenhetens underbara takterrass där en del av takterrassen är inglasad. Vidare erbjuds 2 rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har en takhöjd på hela 2,80 m, genomgående klassiskt parkettgolv, ljusa väggar och helkaklade utrymmen, allt av hög standard och stilrena materialval.

Här bor du bekvämt med allt som nyproduktion har att erbjuda, hiss, garage och härliga öppna sällskapsytor. I föreningen finns gym, bastu, gästrum, festlokal, hobbyrum och cykelförråd. Till detta tillkommer en gemensam takterrass som nås från våning 5 som får nyttjas av de boende. På föreningens grönskande innergård finns lekyta och grillplats.

Sävja ligger ca 6 km från centrala Uppsala. Området är känt för sina vackra naturomgivningar och möjlighet till ett rikt friluftsliv. Från city tar det ca 10 minuter med bil. Området ligger även strategiskt placerat i förhållande till E4.ans påfarter som tar dig norr- och söderöver. Kommunikationerna är även väldigt goda genom belysta cykelbanor till city och via bussar med flera linjer och täta turer. I närområdet finns även god service i from av livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, bibliotek, grundskola och förskolor (varav en förskola precis intill huset). Den som söker lugnet förflyttar sig snabbt till Lunsenskogen, ett naturreservat där Upplandsleden passerar över barrskogsklädda marker och som vintertid blir till fina skidspår. Söker man en aktiv fritid finns utegym vid Sävja IP, skidåkning utför samt pulka i närbelägna Sunnerstabacken, samt skridskor, bad, fiske och segling vid populära Ekoln.

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2018
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
77 m²
Månadsavgift
4 288 Kr
(I månadsavgiften ingår värme och vatten. Avgift för Com Hem (TV, bredband och IP-telefoni/abonnemang) tillkommer om 149 kr/månad.)
Pris
2 995 000 Kr
Våningsplan
11 av 11
(Trapphuset har 2 st hissar.)
Hiss
Ja

Planlösning

Entréhall
Välkomnande hall med klinkergolv och vitmålade väggar. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob med tre dörrar av spegelglas.

Badrum
Badrum med antracitgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Utrustat med elburen komfortvärme, wc-stol, dusch med infällbara glasdörrar, tvättställ med kommod, spegelskåp, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare med en praktisk bänkskiva samt väggskåp ovan.

Sovrum 1 (11 kvm)
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Bra förvaring skjutdörrsgarderob. Gråmålade väggar och parkettgolv.

Kök
Vidare från hallen kommer du in i det stilrena köket som har gott om förvaring i över- och underskåp med vita luckor. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, mikro, ugn, diskmaskin, spishäll och fläkt. Vitt kakel ovan arbetsbänk i grå betongliknande laminat. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Vardagsrum
Intill köket ligger vardagsrummet i lagom öppen planlösning som är ljust och rymligt med generösa fönsterpartier. Plats för stor soffgrupp och mediamöbel. Parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns utgången till lägenhetens fantastiska takterrass om 19 kvm som är delvis inglasad och har ett högt och fint läge i sydväst med utsikt över hela stan.

Sovrum 2 (12 kvm)
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och andra trivselmöbler. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Lägenheten har släta, vita foder, golvlister i vitt, fönsterbänkar i kalksten samt tak målat i vitt. Takhöjd: Cirka 280 cm.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Takterrass på gaveln i sydvästläge om 19 kvm som delvis är inglasad.

Bilplats

Föreningen har ca 50 garageplatser och ca 50 utomhusparkeringar. Kostnad för bilplatser: garage: 780 kr/mån, utomhusparkering: 280 kr/mån. Gemensam kö till garage och parkeringsplats utomhus, ca 13 personer i kö.

Byggnad/Storlek

77 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Byggnadsår: 2018

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas isolerruta. Ventilation: FX system med centralt frånluftsagregat.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Föreningen har tecknat ett gemensamt avtal med Com Hem gällande tv, bredband och telefoni. Månadskostnaden för detta är 149 kr/månad, denna avgift läggs på månadsavgiften.

Övriga utrymmen

I föreningen finns en gemensam takterrass, gym, bastu, gästrum, festlokal, hobbyrum och cykelförråd.

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Skolgatan 33 B, 753 11 Uppsala

Lägenhetsnummer

1103

Ekonomi

Pris: 2 995 000 kr . Månadsavgift: 4 288 kr. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Avgift för Com Hem (TV, bredband och IP-telefoni/abonnemang) tillkommer om 149 kr/månad. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av . Andel i föreningen är 0,94363%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-12-23. Energiprestanda primärenergital: 120 kWh/kvm och år. Energiklass: D.

Föreningen

Namn: Linneas Utsikt
Ekonomi: Inga planerade avgiftshöjningar (kontrollerat 2022-05-12).
Renoveringar:
Då husen är relativt nybyggda så finns det inga nuvarande planer på några renoveringar.
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr
Övrigt: När det gäller delat ägarskap så måste den boende äga minst 10%.

Visa mer

Karta

SÄVJA - Ölandsresan 3D - Uppsala

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus