Kommande
ROSENDAL - Rosendalsvägen 12 - Uppsala

Fantastisk lägenhet med takterrass om 100 kvm!

Bostadsrättslägenhet 3,5 rok 91 kvm 4 195 kr/mån 4 795 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Rosendalsvägen 12 4 795 000 kr
Intresseanmälan

Fantastisk lägenhet med takterrass om 100 kvm!

Vill du bo i en helt fantastisk lägenhet som är något utöver det vanliga med en takterrass om 100 kvm? Då är möjligheten stor att du hittar hem på Rosendalsvägen 12! Lägenheten är belägen på femte och högsta våningen i huset och präglas av ljus och rymd. Planlösningen är öppen och social mellan kök och vardagsrum som inbjuder till umgänge för hela familjen. Lägenheten har genomgående klassiskt parkettgolv, ljusa väggar och helkaklade utrymmen, allt av hög standard och stilrena materialval.

Boarean om 91 kvm fördelar sig på en välkomnande hall, ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning till köket. Från vardagsrummet och köket finns 2 av utgångarna till lägenhetens underbara takterrass om 100 kvm som har ett mycket bra gavelläge på huset. Vidare erbjuds 2 sovrum samt ett mindre rum som kan användas som ett kontor, walk in closet eller ett mindre sovrum om så önskas. Rymligt helkaklat badrum samt en gäst-WC.

Brf Inspiration Rosendal erbjuder medlemmarna löpning på takets löparbana, solning och aktivitet i form av t.ex. en streetbasketplan på fastighetens tak och en stor takterrass. Dessutom hittar du även caféer och restauranger, gym på flera plan och en välsorterad ICA butik.

Lägenheten ligger i ständigt växande Rosendal som är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. Till Akademiska sjukhuset cyklar du på fem minuter, till Ulleråker likaså. Närheten till Ultuna, SLU och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet, lockar inte bara arbetstagare utan även studenter. Du som pendlar tar dig till E4:ans påfart inom 5 minuter. Förskolor, grundskolor och gymnasium finns det flertalet av inom bekvämt avstånd.

För rekreation finns närbelägna Stadsparken. Njut av gröna promenader eller löpturer på cykelvägar längs med Fyrisån! Nära lägenheterna finns även vackra Hågadalen och Stadsskogen. Där ges möjlighet till svamp- och bärplockning, längdskidåkning samt motionsspår. Andra fritidsaktiviteter som väntar utanför knuten är pulka och utförsåkning i Sunnerstabacken samt skridskor, bad, fiske och segling vid populära Ekoln.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2017
Rum
3,5 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
91 m²
Månadsavgift
4 195 Kr
(I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv. Obligatorisk avgift för bredband om 200 kr tillkommer)
Pris
4 795 000 Kr (eller högstbjudande)
Våningsplan
5 av 5
Hiss
Ja

Planlösning

Entréhall
Inbjudande hall med plats för avhängning för ytterkläder och skor. Bra förvaring ges i 3 garderober.

Gäst-wc
I anslutning till hallen finns en gäst-wc utrustad med wc-stol, handfat med kommod och spegelskåp. Svart klinkergolv och vitt kakel på väggar.

Sovrum 1
Intill hallen finns sovrum 1 med plats för säng, sängbord, arbetsplats och andra trivselmöbler. Här finns en av utgångarna till lägenhetens fantastiska takterrass.

Kök
Från hallen kommer du in i det stilrena köket som erbjuder gott om förvaring i över- och underskåp med vita luckor och beslag av stål. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn, diskmaskin, mikro, spishäll och fläkt. Samtliga vitvaror är av rostfritt stål. Ljust stänkskydd av glas ovan arbetsbänk av vit laminat. Plats för stor matgrupp för ca 6-8 personer. Via köket finns ytterligare en utgång till lägenhetens stora takterrass om 100 kvm med härlig utsikt.

Vardagsrum
I öppen planlösning till köket ligger vardagsrummet som är ljust och rymligt med stora fönsterpartier mot lägenhetens takterrass, även här finns en utgång till terrassen.

Sovrum 2
Sovrum 2 med plats för säng, sängbord, arbetsplats och andra trivselmöbler. Här finns den fjärde utgången till lägenhetens takterrass.

Badrum
Lyxigt badrum med svart klinkergolv och vita kakelplattor på väggarna. Utrustat med wc-stol, dusch med infällbara duschväggar av glas, handfat med kommod, spegelskåp och tvättmaskin. Här finns gott om plats för att bygga en bastu.

Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och vita väggar.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Helt fantastisk takterrass på femte och högsta våningen med högt och fritt läge om hela 100 kvm. Från lägenheten finns 4 st utgångar till takterrassen.

Bilplats

Det finns 93 parkeringsplatser i garaget. Priset är 1.250 kr/mån.

Byggnad/Storlek

91 kvm , 3,5 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2017

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Gruppavtal för Digital-Tv (startutbud 10 kanaler) och Ip-telefoni via ComHem.
Internetanslutning: Leverantör Internetanslutning: Com Hem
Hastighet: 1000/100 Mbit/s

Obligatorisk avgift 200 kr/mån.

Övriga utrymmen

Soprum finns, löparbana på taket och cykelförråd i källare. Föreningen har 107 st källarförråd som hyrs ut för 200 kr/mån, separat kösystem.

Lägenhetsnummer

C1513

Ekonomi

Pris: 4 795 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 4 195 kr. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv. Obligatorisk avgift för bredband om 200 kr tillkommer. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,8206%.

Föreningen

Namn: Inspiration Rosendal
Överlåtelseavgift: 1163 kr
Pantsättningsavgift: 465 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

ROSENDAL - Rosendalsvägen 12 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus