RM+
GRÄNBY - Råbyvägen 57E - Uppsala

FAST PRIS, MÖBLERNA INGÅR!

Bostadsrättslägenhet 1 rok 36 kvm 2 455 kr/mån 1 750 000 kr (FAST PRIS (Ring för visning) )
Intresseanmälan
Råbyvägen 57E 1 750 000 kr
Intresseanmälan

FAST PRIS, MÖBLERNA INGÅR!

FAST PRIS, ring för visning. Detta är en bra planerad 1 ROK med allt man behöver - varken mer eller mindre. (Vi skippar mäklarflosklerna som beskriver Råbyvägens lägenheter, ni vet; optimal, yteffektiv, mini-två, "måste ses"). Allt är modernt och genomtänkt av Ikano Bostad. Inflyttning skedde 2018. Bredband ingår i avgiften. Hiss från markplan. Garageplats finns att få. Ingen kö i nuläget. ALLA MÖBLER KAN INGÅ I KÖPET OM DU VILL!

BRF Skildras husdel av fastigheten färdigställdes under 2018. 63 moderna lägenheter och under huset finns 30 stycken garageplatser. Husbyggare är Ikano Bostad och alla lägenheter har maskinell utrustning och stommar och skåp från IKEA. Köken är modernt utrustade med induktionshäll, separat ugn, diskmaskin och för miljöns skull energibesparande blandare. I det helkaklade badrummet med klinkergolv finner du tvättutrustning, duschvägg i klarglas och kommod under tvättstället. Samtliga rum har ekparkett och vita väggar och alla lägenheter har antingen uteplats eller balkong. Råbyvägens läge i Uppsala är riktigt bra! Nära till Gränbystadens stora köpcenter och på några minuter på cykeln är du i city. Nära till stadsbussar och till E:4:an för den som bilpendlar.

Visa mer
Eva Brevemark
Ansvarig mäklare
Eva Brevemark eva.brevemark@riksmaklaren.se
070-545 33 00
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2018
Rum
1 rum och kök
Boarea
36 m²
Månadsavgift
2 455 Kr
(inkl. värme, VA, kabel-tv, bredband)
Pris
1 750 000 Kr (FAST PRIS (Ring för visning) )
Våningsplan
4 av 6
Hiss
Ja

Planlösning

ALLMÄNT/RUMSBESKRIVNING
Planlösningen för denna lägenhet är vad som kallas "öppen". Kök och vardagsrumsdel går i ett och sovrumsdelen lika så. För den som skulle vilja få till ett mindre sovrum finns möjlighet att sätta upp en mellanvägg. Badrummet är stort och har allt man behöver för ett bekvämt boende.

HALL
Hall med säkerhetsdörr. 3 garderober, väggfast spegel vid entrén.

BADRUM
Stort badrum med duschplats, egen tvättmaskin med kombinerad torktumlare (Cylinda). Handfat i kommod. Toalett. Helkaklade väggar i vitt och svart klinkergolv.

KÖK
Fullutrustat kök. Vitt kakel, vita skåpluckor. Bänkskiva i svartgrå laminat. Utrustning i köket: Spishäll, spisfläkt, inbyggd ugn, inbyggd micro, diskmaskin och kyl med frys.

RUMMET
Matplats, vardagssrumsdel och sovrumsdel. Allt i ett. Vita målade väggar. Parkettgolv. I sovrumsdelen finns två garderober.

BALKONG
Balkong i sydöstlig riktning vilket ger morgon- och dagssol.

FÖRRÅD
Vindsförråd om ca 4 kvm. Hissen går hela vägen så man behöver inte bära i trappor.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Det finns 30 garageplatser i föreningen. Det kostar 900 kr/månad för vanlig bil och ca 1 500 kr/mån för elbilsplats. Just nu finns det en ledig plats och från februari kommer det finnas två lediga platser. (Kontrollerat 2018-12-20 med garageansvarig).

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 36 kvm , 1 rum och kök . Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen . Byggnadsår: 2018

TV- och internetanslutning

TV: TV via Comhem
Internetanslutning: Bredband och IP-telefoni via Comhem.

Lägenhetsnummer

4-1303

Ekonomi

Pris: 1 750 000 kr (FAST PRIS (Ring för visning) ). Månadsavgift: 2 455 kr. inkl. värme, VA, kabel-tv, bredband. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 628 kr som betalas av säljare. Andel i föreningen är 1,1803%.

Driftkostnad summa: 320 kr
El: 250 kr
Försäkring: 70 kr

Föreningen

Namn: Brf Skildra
Om föreningen: Brf Skildra är nyproducerade lägenheter från 2018 på Råbyvägen 57. Föreningen erbjuder sina medlemmar bl.a. gemensam grillplats på den moderna innergården. Här finns även cykelrum, 30 garageplatser för bilar (och elbilar) utvecklat stort miljörum för återvinning. Hiss från markplan och ned till garaget.

Lägenhetsfördelning
1 rok 34-42 kvm 22 st.
2 rok 43-65 kvm 32 st.
3 rok 78-88 kvm 6 st.
4 rok 85 kvm 3 st.
Ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen sköts Sweax. 018-651280.
Renoveringar:
Då fastigheten är byggd 2018 finns det inga planerade renoveringar eller behov av underhåll i nuläget. Byggherren, Ikano Bostad, har utfäst en garantitid på 5 år. Ungefär två år efter att lägenheten blev inflyttningsklar är det dags för tvåårsbesiktning (dvs. ca år 2021) En oberoende besiktningsman går då igenom alla lägenheter och bedömer om det har uppstått några garantifel. Ikano Bostad åtgärdar alla garantifel som tas upp på besiktningen utan
kostnad för medlem eller bostadsrättsföreningen.
Överlåtelseavgift: 1628 kr
Pantsättningsavgift: 698 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

GRÄNBY - Råbyvägen 57E - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Riksmäklaren