Till salu
GOTTSUNDA - Valthornsvägen 65, lgh 2-1203 - Uppsala

NYA PRISER I BRF TRAMPOLINEN! SPARA UPP TILL 370 000 KR!

Bostadsrättslägenhet 4 rok 83 kvm 4 195 kr/mån 2 615 000 kr
Intresseanmälan
Valthornsvägen 65, lgh 2-1203 2 615 000 kr
Intresseanmälan

NYA PRISER I BRF TRAMPOLINEN! SPARA UPP TILL 370 000 KR!

Det finns många fördelar med att köpa en bostad i Brf Trampolinen - Som student kan du köpa en bostad istället för att hyra ett studentrum, till en lägre månadskostnad. Som pensionär blir du av med eländiga trappsteg och får direkt närhet till all service du kan tänka dig. Allt detta i ett klimatsmart hus med bland annat solpaneler på taket, odlingslådor på innergården och bilpool.

Erlandssons Bygg uppför 50 nya lägenheter med ett varierat utbud från 1-4 rum och kök, från 39-120 kvm. Här finns något för alla!

Brf Trampolinen byggs i de nya kvarteren intill Gottsunda Allé. Här bor du ett stenkast från centrum som växer till att bli stadens egna södra kärna för shopping, kultur och nöjen. Här kan du bland annat handla kläder, skor och gå till frisören. Här finns också välsorterade matbutiker såsom Kvantum eller Willys samt Systembolaget. Vill du lyxa till det i tillvaron, besök då centrumets eget MatTorg med Café Thrillers som bakar egna bullar och bröd, här finns också flera restauranger där du t ex kan köpa hem Thaimat eller en påse Fredagsmys från Feskarn – här finns allt som gör att du får ett praktiskt liv.

Förutom all service är Gottsunda en mångkulturell stadsdel och här finns en ateljéförening, Gottsunda Dans & Teater, Gottsundabiblioteket, Kulturpunkten och den väldigt uppskattade Gottsunda Marknaden.

När du kommer hem till din lägenhet i Brf Trampolinen möts du av kvalité, i allt från lägenhetens utformning till standard. I varje lägenhet fokuseras det på sällskapslivet där den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger plats för umgänge med familj och vänner. Varje lägenhet har utgång till balkong med varierade lägen, det finns något för dig som gillar svalkande skugga och för dig som älskar sol. Du har dessutom del i föreningens stora takterrass, en plats att njuta av trevliga grillkvällar med vänner eller bara ligga i en solstol och njuta av en god bok.

Att bo i Brf Trampolinen ger dig ett praktiskt liv. Förutom närheten till all service och lägenheternas kvalitéer finns goda kommunikationer till Uppsalas olika stadsdelar och med täta turer stannar de vid centrumet. Flera stora arbetsplatser finns också i närområdet, t ex Ultuna som du når på bara några minuter via cykelväg. Tycker du om friluftslivet? Då finns naturen runt hörnet, ta en löptur via Gula stigen som tar dig ner mot Ekolns stränder eller ta på dig skidorna för en tur i Gottsundagipen.

Standarden i lägenheten är god. Varje lägenhet har klinker i hallen, smakfull vitpigmenterad ekparkett och väggarna målas i vitt. Badrummen görs helkaklade med golvvärme och går i stilrena toner med vitt kakel på väggarna och grå klinker på golvet. I alla badrum finns kombinerad tvätt-och torktumlare samt takdusch. Trivsamma kök där de större lägenheterna har väl tilltagna matplatser som rymmer många middagsgäster. Inredning med gråa släta luckor och bänkskivor i grå laminat. Utrustat med induktionshäll, inbyggd ugn, diskmaskin, spisfläkt, delad kyl/frys i de mindre lägenheterna och hel kyl och frys i de större – all utrustning i rostfritt utförande.

Varmt välkommen att kontakta mäklare för mer information

Visa mer
Matts Lüllmaa
Ansvarig mäklare
Matts Lüllmaa matts.lullmaa@riksmaklaren.se
073-647 52 73
”Kunder anlitar mig för att jag håller vad jag lovar.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Rum
4 rum och kök
Boarea
83 m²
Månadsavgift
4 195 Kr
(Bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften.)
Pris
2 615 000 Kr
Våningsplan
2 av 6
Hiss
Ja

Planlösning

Välkomnande HALL med klinker, ekparkett och vita väggar. Garderob samt hatthylla.

KÖKEN är lägenheternas hjärta och vi har lagt stor vikt vid både form och funktion. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger plats för umgänge med familj och vänner. Ljusgrå slät lackerad lucka med rostfria beslag på bänkskåp och lådor. Väggskåpen har en beslagsfri mer designad lösning. LED-belysning under väggskåpen och bänkskiva i komposit i betongliknande design. Kompositpaneler i samma material som bänkskivan, istället för kakel, ger ett mer enhetligt intryck. Samtliga vitvaror är rostfria.

VARDAGSRUM och SOVRUM med hög standard – 250 cm i takhöjd och stora fönster som ger bra ljusinsläpp. Alla lägenheter har minst en balkong eller uteplats med utgång från vardagsrum, matplats eller sovrum. Alla boende har tillgång till gemensam takterrass där du kan njuta av solen och utsikten över Gottsundas nya boendekvarter.

Ett av lägenhetens viktigaste rum är BADRUMMET. Därför har vi satsat på en hög standard även här.
Vitt, matt kakel i format 20x40 cm på väggarna och grå lite mörkare klinker på golvet. En vit tvättställskommod med beslag och bänkskiva i samma stil som köksinredningen ger en lyxig känsla, liksom en duschvägg i klarglas. Tvätten sköter du enkelt i badrummet med en vit kombimaskin för tvätt och tork. Golvvärmen bidrar också till lyxkänslan, speciellt tidiga vintermorgnar.

Parkettgolv i vitpigmenterad enstavig ek är standard i alla rum utom badrum.

För att skapa bra internetuppkoppling dras fiber av typen ”triple play” in i alla lägenheter.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Byggnad/Storlek

83 kvm , 4 rum och kök

Lägenhetsnummer

2-1203

Ekonomi

Pris: 2 615 000 kr . Månadsavgift: 4 195 kr. Bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften. Andel i föreningen är 2,831188%.

Föreningen

Namn: Brf Trampolinen

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

GOTTSUNDA - Valthornsvägen 65, lgh 2-1203 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus