Till salu
GRÄNBY - Råbyvägen 55A - Uppsala

Stilren & modern lägenhet - Perfekt studentlya eller övernattningslägenhet!

Bostadsrättslägenhet 1 rok 29 kvm 2 179 kr/mån 1 295 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Råbyvägen 55A 1 295 000 kr
Intresseanmälan

Stilren & modern lägenhet - Perfekt studentlya eller övernattningslägenhet!

Modern och välplanerad etta med bra standard där du med närhet till det mesta som Uppsala stad har att erbjuda. Lägenhetens 29 kvm fördelar sig på hall med flertalet rymliga garderober, helkaklat badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt fransk balkong mot innergården. Ett förråd tillhör lägenheten. ** Vänligen kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning **

Här bor du i ett mycket bra läge med närhet till det mesta Uppsala har att erbjuda. Runt hörnet finner du närlivs, restaurang och gym och med endast en enklare promenad alternativt en kort cykeltur bort har du samtidigt stadskärnan och resecentrum med allt vad service och shopping har att erbjuda. Väljer du istället andra hållet finner du Gränbystaden lika nära, där allt du kan önska av bekvämligheter finns samlat på ett och samma ställe. För den sportintresserade finns gym i föreningens byggnad och vid Gränby sportfält finns även Uppsalas nya friidrotts och innebandyarena. Universitet och nation når du också enkelt via både cykel samt kommunikationer som stadsbussar som stannar precis utanför. Bra läge för pendlaren via E-4:an norr och söderut!

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka tid för visning!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2017
Rum
1 rum och kök
Boarea
29 m²
Månadsavgift
2 179 Kr
(I avgiften ingår värme, vatten samt grundutbud TV och bredband via Telia Triple Play.)
Pris
1 295 000 Kr (eller högstbjudande)
Våningsplan
2 av 5
(Våningsplan 2 av 5.)
Hiss
Ja

Planlösning

Rumsbeskrivning: Entréhall
Hall med gott om förvaringsutrymme i garderober samt städskåp. Plats finns för avhängning av ytterkläder samt skor. Klinkergolv och vitmålade väggar.

Badrum
Helkaklat badrum med golvvärme. Utrustad med Wc, dusch tvättställ med kommod under, spegelskåp med inbyggd belysning.

Vardagsrum
Vardagsrum i öppen planlösning med köket. Plats för soffa och säng. Härifrån nås den franska balkongen. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Kök
Kök med gott om förvaringsmöjligheter i över och underskåp i vitt. Spotlights under överskåpen. Stora arbetsytor med vitt kakel ovan. Utrustad med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn, inbyggd mikro. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Fransk balkong mot innergården.

Bilplats

Föreningen har 50 parkeringsplatser i p-huset Skulptören. Intresseanmälan görs till föreningen och Parkando (www.parkando.se) sköter uthyrningen.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 29 kvm , 1 rum och kök . Byggnadsår: 2017

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Lägenheten är ansluten med fiber för leverans av tv, ip-telefon och internet (100/100). Grundutbud tv och bredband ingår i månadsavgiften via Telia Triple Play.

Övriga utrymmen

En gemensam tvättstuga finns placerad i trapphus 2.
Ett barnvagns- och rullstolsförråd finns på markplan i varje trapphus. Utöver det finns cykelrum i markplan.
Till varje lägenhet tillhör ett vindsförråd.

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Vaksalagatan 5, 753 20 Uppsala

Lägenhetsnummer

1102

Ekonomi

Pris: 1 295 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 2 179 kr. I avgiften ingår värme, vatten samt grundutbud TV och bredband via Telia Triple Play. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,74701%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2020-01-15. Energiprestanda primärenergital: 84 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Föreningen

Namn: Brf Konstnären 1
Om föreningen: Fastigheten innehåller 101 bostadsrättslägenheter från 1-3 rok.
Föreningens lägenheter är fördelade på två hus mellan fem och sju våningar med totalt sex trapphus. Adressen för fastigheten är Råbyvägen 55A-H.
Fem av dessa har ingång både från innergården och närliggande gata. I varje trapphus finns postboxar och lägenhetsinformation.

Förråd
Till samtliga lägenheter hör ett separat förråd vilka är fördelade på olika våningsplan och trapphus.
Ekonomi: I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar, men föreningen kommer eventuellt höja avgiften med 2 % nästa år. (Uppgifter kontrollerade maj 2022.)
Renoveringar:
Inga större renoveringar föreligger. (Uppgifter kontrollerade maj 2022.) Föreningen har bland annat låtit utför följande renoveringar: 2020 - Fasadrenovering/målning. 2021 - Nya tvättmaskiner, nytt passersystem (taggsystem), filterbyte, solcelleranläggning installerats.
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

GRÄNBY - Råbyvägen 55A - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus