Nyproduktion
Brf Slottsträdgården, tun 7

Moderna radhus i Steninge Slottsby!

STENINGE SLOTTSBY, Sigtuna Storlek: 99 kvm Pris: 3 175 000 - 3 750 000 kr
Intresseanmälan
Brf Slottsträdgården, tun 7 3 175 000 - 3 750 000 kr
Intresseanmälan

Moderna radhus i Steninge Slottsby!

Välkommen till Slottsträdgården i Steninge Slottsby! En plats för boende och varande. Slottsträdgården förenar mat, kultur och natur, umgänge och livskvalité. Byliv i ny tappning.

Tillsammans med SHH Bostad utvecklar Blooc ett nytt bostadsområde i idylliska Steninge Slottsby med anor från 1600-talet i Sigtuna.

OM PROJEKTET
Storlek: 99 kvm
Antal rum: 5 rok, varav 4 sovrum
Totalt antal: 32 radhus.

Inflytt beräknas bli från november 2022 till januari 2023.

OM BOSTÄDERNA
Husen erbjuder generösa planlösningar med rumsligheter som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Bostäder med tyngdpunkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i.

Köket är klassiskt och av hög kvalitet speciellt ritat av Blooc. De vackra kulörerna på luckorna som möter noggrant utvalda material skapar en harmonisk och enhetlig känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp. En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till en sen helgfrukost med familjen, såväl som långa middagar med vänner. Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort fönster som sprider ljus i hela rummet. En glasdörr leder ut till terrassen i den gröna trädgården utanför med plats för en härlig soffhörna, matplats och grill. Den perfekta platsen för varma sommarkvällar.

Badrummen ger en varm ombonad känsla med klassiska designelement och stilfulla material utvalda av arkitekterna på Blooc. Badrummet på entréplan har plats för förvaring eller skötbord. På den övre våningen är badrummet placerat med smidig access från alla rum och har både tvättmaskin och torktumlare. Båda badrummen är utrustade med dusch, wc och en klassisk kommod från Blooc.

På den övre våningen samlas husets fyra sovrum kring våningens nav och tillåts vara den privata våningen. Sovrummen är stillsamma, ljusa och är väl anpassade för storleken på huset. Alla sovrum har garderober med god förvaring. Rummen är utformade med en flexibilitet som går att nyttja på det sätt du behöver det som bäst – sovrum, gästrum eller kontor. Det finns även möjlighet att välja tre sovrum och ett öppet allrum. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

ARKITEKTEN BERÄTTAR
Med det gamla slottet i hjärtat på byn är Steninge Slottsby ett bostadsområde med värdefull kulturhistorisk karaktär. Arkitekturen samspelar med det traditionella uttrycket i området, fast med en kontemporär tolkning - byliv i ny tappning. Husen har fått en varm och klassisk färgsättning som bidrar till en småskalig modern idyll där varje husfasad får sitt eget uttryck med grönskande privata förgårdar och parken som omger husen likt en oas. I husen finns en genomgående harmonisk och sober färgskala med material som är enkla att kombinera med många personliga stilar. Den genomarbetade fönstersättningen binder ihop den lummiga utemiljön med interiöra och skapar fina siktlinjer inne i husen som tillåter en praktisk placering av möbler - Henni Ruohonen, arkitekt på Blooc

OM OMRÅDET
Längtan efter ett enklare liv nära natur utan att behöva söka sig alltför långt från stan eller till en förort utan liv och aktivitet. Längtan efter en livsmiljö som är mer än bara en plats för boende. Steninge Slottsby förenar mat, kultur och natur, umgänge och livskvalitet. Inspirerat av den traditionella byn är kärnan i området gemenskap och en livsstil som är aktiv, men tillbakalutad. Stenladans utbud av butiker, restaurang och café och andra upplevelser sätter en stark prägel på byn, men också det stora utbudet av aktiviteter och allt vad naturen ger. På sommaren njuter du av bad på badplatsen och precis runt hörnet hittar du upplysta löpspår. Steninge Slottsby erbjuder något för alla. På många sätt skapas ett modernt bostadsområde på kulturhistorisk mark med det gamla slottet som hjärtat i området. En plats för boende och varandra – Steninge Slottsby erbjuder byliv i en ny tappning.


Vi ser fram emot att höra från dig.

Riksmäklaren - Mäklaren genom livet

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
Matts Lüllmaa
Mäklare
Matts Lüllmaa matts.lullmaa@riksmaklaren.se
073-647 52 73

Bostäder och priser

Status Nr Adress Rum Boarea Tomtarea Pris Månadsavgift Planlösning
Såld 1 Brf Slottsträdgården, lgh 1 - - - - - -
Såld 2 Brf Slottsträdgården, lgh 2 - - - - - -
Såld 3 Brf Slottsträdgården, lgh 3 - - - - - -
Såld 4 Brf Slottsträdgården, lgh 4 - - - - - -
Såld 5 Brf Slottsträdgården, lgh 5 - - - - - -
Såld 6 Brf Slottsträdgården, lgh 6 - - - - - -
Såld 7 Brf Slottsträdgården, lgh 7 - - - - - -
Såld 8 Brf Slottsträdgården, lgh 8 - - - - - -
Såld 9 Brf Slottsträdgården, lgh 9 - - - - - -
Såld 10 Brf Slottsträdgården, lgh 10 - - - - - -
Såld 11 Brf Slottsträdgården, lgh 11 - - - - - -
Såld 12 Brf Slottsträdgården, lgh 12 - - - - - -
Såld 13 Brf Slottsträdgården, lgh 13 - - - - - -
Såld 14 Brf Slottsträdgården, lgh 14 - - - - - -
Såld 15 Brf Slottsträdgården, lgh 15 - - - - - -
Såld 16 Brf Slottsträdgården, lgh 16 - - - - - -
Såld 17 Brf Slottsträdgården, lgh 17 - - - - - -
Såld 18 Brf Slottsträdgården, lgh 18 - - - - - -
Såld 19 Brf Slottsträdgården, lgh 19 - - - - - -
Såld 20 Brf Slottsträdgården, lgh 20 - - - - - -
Såld 21 Brf Slottsträdgården, lgh 21 - - - - - -
Såld 22 Brf Slottsträdgården, lgh 22 - - - - - -
Såld 23 Brf Slottsträdgården, lgh 23 - - - - - -
Såld 24 Brf Slottsträdgården, lgh 24 - - - - - -
Såld 25 Brf Slottsträdgården, lgh 25 - - - - - -
Såld 26 Brf Slottsträdgården, lgh 26 - - - - - -
Såld 27 Brf Slottsträdgården, lgh 27 - - - - - -
Såld 28 Brf Slottsträdgården, lgh 28 - - - - - -
Såld 29 Brf Slottsträdgården, lgh 29 - - - - - -
Såld 30 Brf Slottsträdgården, lgh 30 - - - - - -
Såld 31 Brf Slottsträdgården, lgh 31 - - - - - -
Såld 32 Brf Slottsträdgården, lgh 32 - - - - - -

Visningar

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare om du är intresserad av visning.

Karta

STENINGE SLOTTSBY - Sigtuna

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus