Nyproduktion
Lindbacken tomter

Välj ditt drömhus från A-hus, Eksjöhus, LB-hus eller Myresjöhus!

LINDBACKEN, Uppsala
Intresseanmälan
Lindbacken tomter
Intresseanmälan

Välj ditt drömhus från A-hus, Eksjöhus, LB-hus eller Myresjöhus!

På dessa tomter som finns kvar i första etappen i Norra Lindbacken finns möjlighet att bygga ditt drömhus. Välj att bygga huset med antingen A-hus, Eksjöhus, LB-hus eller Myresjöhus. Kontaktuppgifter till respektive leverantör finns längre ned.

- SLUTSÅLT! -

ALLA FRÅGOR RÖRANDE HUS samt byggkostnader, byggtid, leveranstid, tillval, husbetalning tas upp med husleverantörerna.

A-HUS
Anton Törne, 073-306 01 96, anton.torne@a-hus.se
Peter Björck, 076-106 03 87, peter.bjorck@a-hus.se

EKSJÖHUS
Nina Karlsson, 018-474 43 50, nina.karlsson@eksjohus.se
Anders Rönnings, 018-474 43 52, anders.ronnings@eksjohus.se

LB-HUS
Jonas Sandberg, 072-245 27 72, jonas.sandberg@lbhus.se

MYRESJÖHUS
Glenn Dolk, 010-434 14 34, glenn.dolk@myresjohus.se

I samråd med vald leverantör tas det fram ett förslag på hus till passande tomt som finns kvar. Det finns produktionskostnadskalkyler att få där det står specificerat vad VA, el, fiber, bygglov, markarbeten, pålning, hus, tomt, lagfart etc. kommer att kosta på ett ungefär.


________________________________________________________________________________________________________________

Det finns översiktskarta under "BILDER" och aktuell prislista i texten ovan.
________________________________________________________________________________________________________________ALLA FRÅGOR RÖRANDE TOMTERNA samt RESERVATION AV TOMT, tomtbetalning och området tas upp med ansvarig mäklare.

RIKSMÄKLAREN
Sisela Rosman, 070-548 08 02, sisela.rosman@riksmaklaren.se

- Riksmäklaren ansvarar endast för tomtförsäljningen -

Byggrätt enligt detaljplan:
Högst 30% av tomt får bebyggas. Byggnader ska placeras minst 4 meter från gata. Huvudbyggnad får uppföras i högst två våningar. Högsta taklutning är 30 grader. Bebyggelsens gestaltning avseende utformning, placering, färg m.m. ska samordnas i kvarter eller gaturum.

Tomtbetalning och tillträde i kort:
1. Handpenning på 10% av tomtpriset erläggs ca två veckor efter kontraktsskrivning.
2. Nästa betalning är på resterande 90% och betalas inte förrän tillträdet på tomten.
Tillträdet kan skjutas upp så att det i princip ligger i linje med byggstart, detta sker i samråd med vald husleverantör, husköpare och säljaren.

LINDBACKEN
Området: Lindbacken har blivit ett av Uppsalas mest omtyckta och här bor nu över 1 500 personer. Visionen att skapa ett område för barnfamiljer där det är tryggt att bo och kompisarna är många är nu verklighet. Här får familjen ett praktiskt liv med allt på nära avstånd. Lindbackens nya skola från FK till Åk5 ligger centralt i Lindbacken alldeles intill Skogstorpsparken och idrottshallen. Här finns också en lekplats som passar de små och de stora barnen. Det finns fyra etablerade förskolor.

Närservice: ICA Lindbacken med generösa öppettider från 07.00-22.00 står för den lokala servicen med en välfylld butik, café, postutlämning och på fredagar öppnas den populära skaldjursbaren. Behöver du storhandla nås Gränby Köpstad med bil på bara 5 minuter och här finns allt från matbutiker, möbelbutiker, klädbutiker till Nordisk Films nyöppnade biograf som erbjuder bio i 4D. Kombinera turen till Gränby Köpstad med ett mysigt besök för barnen på 4H-gården eller ett mer aktivt besök på Turbo Sport.

Kommunikationer: i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gallerian i Gränbystaden och vidare till Uppsala City.

Visa mer
Sisela Rosman
Ansvarig mäklare
Sisela Rosman sisela.rosman@riksmaklaren.se
070-548 08 02
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Visningar

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare om du är intresserad av visning.

Karta

LINDBACKEN - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus