50
Nyproduktion
Kv. Björnmossen - etapp 1 - Lindbacken

Välkommen till Kv Björnmossen! Försäljning pågår.

LINDBACKEN, Uppsala Storlek: 124 kvm Pris: 5 775 000 - 5 875 000 kr
Intresseanmälan
Kv. Björnmossen - etapp 1 - Lindbacken 5 775 000 - 5 875 000 kr
Intresseanmälan

Välkommen till Kv Björnmossen! Försäljning pågår.

Försäljning pågår av kvarter Björnmossen i Lindbacken - friköpta parhus med finplanerade trädgårdar där allt är färdigt och upphandlat. En möjlighet för dig som vill bygga nytt där alla beslut är tagna och du får en bekväm resa. Här får samtliga bostäder en stor avskild trädgård i tre väderstreck längs den rundade kvartersgatan Björnmossvägen. Gång- och cykelvägen mellan tomterna och gatan samt egna infarter ger avstånd till gatan och extra villakänsla och trygghet i vardagen. Kvarteret Björnmossen blir det sjunde bostadskvarteret Blooc och Gillöga utvecklar tillsammans i Lindbacken och ambitionen är att bostäderna i kvarteret ska underlätta vardagen med lösningar som är funktionella, utan att göra avkall på designen. Etapp 1 omfattar 6 nya bostäder om 124 kvm i parhusformat för den moderna barnfamiljen.

Gör en intresseanmälan för att veta mer. Inflyttning av Hus 2 och 4 planeras ske Q4 2024. Inflyttning av Hus 5 och 6 planeras ske Q2 2025.

Lindbacken är ett område med unik karaktär och atmosfär med närhet till en löprunda i naturen, med pendlingsavstånd till Stockholm och en cykeltur till Uppsalas stadskärna. Området präglas av villor och radhus vid sidan av förskolor, skolor, idrottshall, fotbollsplan, parker och en liten huvudgata med närservice och inom kort invigs Handelsbyn med vårdcentral, gym, apotek och restaurang. Lindbacken är en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där vännerna är många. Med inspiration från den klassiska trädgårdsstaden är området varierat och grönskande, med fina gaturum, närservice, butiker och många umgängesplatser. Inte minst i den stora parken i hjärtat av Lindbacken som blivit en fantastisk plats för umgänge, lek och idrott både för boende och besökare. För barnen finns Lindbackens skola från FK till åk 5 samt fyra förskolor. Kommunikationerna är goda där bussar trafikerar väg 288 var 15:e minut under vardagar och du centrala Uppsala på 20 minuter.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information och inbjudan till visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Bostäder och priser

Status Adress Rum Boarea Tomtarea Pris Planlösning
Såld Björnmossen, Hus 1 - - - - -
Såld Björnmossen, Hus 2 - - - - -
Såld Björnmossen, Hus 3 - - - - -
Till salu Björnmossen, Hus 4 5 124 kvm 338 kvm 5830000 kr Planlösning
Till salu Björnmossen, Hus 5 5 124 kvm 341 kvm 5775000 kr Planlösning
Till salu Björnmossen, Hus 6 5 124 kvm 372 kvm 5825000 kr Planlösning

Visningar

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare om du är intresserad av visning.

Karta

LINDBACKEN - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus