Nyproduktion
Brf Liljegatan 1

Nyproduktion med slående hög standard beläget mitt bland Fålhagens trädgårdar - 5 minuter från tåget

FÅLHAGEN, Uppsala Storlek: 63 - 130 kvm Pris: 3 990 000 - 7 590 000 kr
Intresseanmälan
Brf Liljegatan 1 3 990 000 - 7 590 000 kr
Intresseanmälan

Nyproduktion med slående hög standard beläget mitt bland Fålhagens trädgårdar - 5 minuter från tåget

Nu kan du uppleva Brf Liljegatan 1 från insidan. Kom med på en privat visning för att se de fina detaljerna i dessa bostäder. Detaljer som ger känslan av något helt annat än den nyproduktion vi är vana vid - här är högt i tak, platsbyggda kök, sobra nyanser på väggar, garderober med gedigen inredning i ek för att nämna några. Golvvärme i hela lägenheten ger förutom behagliga golv ett stilrent intryck till lägenheten då alla väggar är fria från element.

Du kommer även slås av det fantastiska läget Brf Liljegatan 1 erbjuder. Här bor du med alla bekvämligheter som nyproduktion erbjuder såsom garage under huset och hiss till alla lägenheter men omgärdad av äldre, låg bebyggelse. På ena sidan ligger lägenheterna med utsikt över Fålhagens grönskande villaträdgårdar och på andra sidan ser du bostadsrättsföreningar från 30-talet.

Lägenheterna som finns kvar har alla slående fina kvalitéer - sovrum med walk-in-closets, utsikt över den grönskande villaträdgårdarna - balkonger i kvällssolen - kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och många fler. Du behöver bara komma på en tur i huset för att hitta just den lägenheten som passar dig bäst.

Som tidigare nämnt får du som boende i Brf Liljegatan 1 en hög livskvalité, inte bara genom bostädernas unika standard, utan också genom att ha tillgång till hiss, varmgarage, förråd, eget gym samt en Coop-butik i entréplanet. Läget är helt klart Uppsalas bästa vad gäller nyproduktion - med endast 5 minuters gångavstånd till perrongen för pendeln till Stockholm som tar dig vidare till Arlanda på 20 min och Stockholm på 40 min. Uppsalas stadsliv är även det på bekvämt avstånd och du når restauranger, kultur, nöjen och shopping med några minuters promenad.

När du kommer hem möts du av tidlös design. Kvalité, hantverk och livslängd är helt avgörande – därför har alla lägenheter ek och natursten som grundmaterial, vackert lagda trägolv, handgjorda köksluckor och flera av lägenheterna har sovrum och badrum en suite. Vattenburen golvvärme ger inte bara behagliga golv utan även väggar och fönster fria från radiatorer. Färgvalen går i klassiskt nordiska toner vilket skapar elegans och en grund som ger dig möjlighet att förstärka din egna personliga stil med möbler och textilier.

I Brf Liljegatan 1 finns allt från smart planerade 3:or till väl tilltagna 5:or. Här finns något dig som värdesätter den bästa adressen, tidlös design, funktion och smarta lösningar. Vare sig ni bor i en villa som börjar bli för stor, är en barnfamilj eller kanske är två som söker gemensamt boende. Besök gärna projektets hemsida www.brfliljegatan1.se för att se vilka lägenheter som finns till salu eller kontakta mig.

Kontakta mig för att boka en privat visning av lägenheterna i Brf Liljegatan 1.

Varmt välkommen!


Kort om projektet

Antal lägenheter: 48 stycken - nu mer än hälften sålda och inflyttning påbörjas inom kort!
Rum: 2-5 rok
Storlek: 53-133 kvm

För att se vilka lägenheter som fortfarande finns till salu - gör ett besök på www.liljegatan1.se

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Bostäder och priser

Status Nr Adress Rum Boarea Pris Månadsavgift Planlösning
Såld A1102 S:t Göransgatan 26B - - - - -

Visningar

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare om du är intresserad av visning.

Karta

FÅLHAGEN - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus