50
Nyproduktion
Emiles Trädgård

Välkommen till Emiles Trädgård – Livsstilen du förtjänar!

ROSENDAL, Uppsala Storlek: 60 - 180 kvm
Intresseanmälan
Emiles Trädgård
Intresseanmälan

Välkommen till Emiles Trädgård – Livsstilen du förtjänar!

I hjärtat av Rosendal, Uppsala, växer något helt unikt fram. Emiles Trädgård, ett nytt bostadsprojekt som omdefinierar boende för den dynamiska 50+ generationen. Rosendal Fastigheters koncept är en hyllning till ett nytt sätt att leva – en kombination av komfort, aktivitet och gemenskap.

Ett Hem för Denna Livsfas
Många i 50-årsåldern och äldre står inför utmaningen med stora boenden som inte längre speglar deras aktuella behov. Med barnen utflyttade, blir utrymmet en börda snarare än en komfort. I Emiles Trädgård erbjuds en elegant lösning på detta dilemma, där du kan skala ner utan att ge avkall på livskvalitet.

Aktivitet och Gemenskap i Centrum
Hälsa och social interaktion är grundläggande för välmående. Strukturen uppmuntrar till en aktiv livsstil och personlig utveckling. Den uppvärmda saltvattenpoolen året runt, bastun och kallbadet ger fullständig avkoppling. Det moderna gym, bemannat med personliga tränare, fokuserar på balans, styrka och kondition – allt det som är viktigt med stigande ålder. Restaurangkonceptet erbjuder hälsosam mat enligt 80-20 principen och temakvällar för kulinarisk njutning. Med hjälp av digitala appar kommer det att finnas en hel del tjänster såsom hjälp med städ, tvätt, vaktmästare, rumservice och bokning av husets olika aktiviteter.

Miljömedvetenhet och Skönhet
Emiles trädgård är mer än bara ett boende – det är en harmonisk miljö. Den inglasade innergården med citrusträd, olivträd och vertikala odlingar ger en känsla av Medelhavet. Lägenheterna, från 60 kvm till 180 kvm, är utformade med ljusa, hälsosamma material och högt i tak.

Dela Din Värld med De Nära och Kära
Bostadsutvecklaren, Rosendal Fastigheter, förstår vikten av nära relationer. Därför finns det också tre gästlägenheter för vänner och familjemedlemmar att hyra när de kommer på besök. På detta sätt kan du dela din bekväma och unika livsstil med dem och låta de ta del av den gemenskapen som utvecklas i Emiles Trädgård.

Välkommen Hem till Emiles Trädgård
Emiles Trädgård är mer än bara ett boende – det är en livsstil, en plats där du kan växa, njuta och skapa minnen. Med hållbar träkonstruktion och ljusa material är projektet en oas av elegans och omtanke om miljön. Det är ditt nya hem och din nya gemenskap.

Välkommen hem till Emiles Trädgård!

Skriv upp dig på vår intresseanmälan och ta det första steget mot att ansluta till Emiles Trädgård!

Visa mer
Anne Weyde
Ansvarig mäklare
Anne Weyde anne.weyde@riksmaklaren.se
0709-456686
Sisela Rosman
Mäklare
Sisela Rosman sisela.rosman@riksmaklaren.se
070-548 08 02

Visningar

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare om du är intresserad av visning.

Karta

ROSENDAL - Uppsala

Intresseanmälan

Välj det alternativ du är intresserad av:

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus