Nyproduktion - Sön 24/9 kl 16:00-16:30
Brf Arket Sala Backe

Sju stadsradhus med Town house-känsla i BRF Arket Sala Backe!

Östra Salabacke, Uppsala Storlek: 155 kvm Pris: 4 800 000 - 5 100 000 kr
Intresseanmälan
Brf Arket Sala Backe 4 800 000 - 5 100 000 kr
Intresseanmälan

Sju stadsradhus med Town house-känsla i BRF Arket Sala Backe!

Har ni bestämt er för ett citynära boende, med nära till allt som samtidigt erbjuder plats för både familjen och vännerna? Längtar du efter ett modernt hem med en egen liten täppa där barnen kan leka och krusbären mogna? Har finns sju stadsradhus med Town house-känsla i BRF Arket Sala Backe designade prisbelönta av Belatchew Arkitekter.

Varmt välkommen med din intresseanmälan och visningsförfrågan till ansvarig mäklare Ulrika Lööf, 070-201 43 93, ulrika.loof@riksmaklaren.se.

------------------------------------------------------------
Endast 4 radhus kvar!
------------------------------------------------------------

OM PROJEKTET
Storlek: ca 155 kvm
Antal rum: 6 rum och kök varav 4-5 sovrum.
Totalt antal: 7 st radhus

Inflyttning är möjlig från sommaren 2023.

------------------------------------------------------------
Under dokument finns bofaktablad och situationsplan samt stadgar och ekonomisk plan.
------------------------------------------------------------

ARKITEKTEN BERÄTTAR
Eftersom radhusen står i en urban kontext med många höghus ville vi att BRF Arket Sala Backe skulle hålla en viss höjd för att skapa en town-house känsla. För höjdens skull valde vi ett sadeltak som samtidigt ramar in husen. Här kan den händige skapa ett insynsskydd eller låta något grönt växa upp när sommaren kommer. Med egen uteplats på både fram- och baksida, blir husen mer personliga och skvallrar om livet som pågår inuti. - Therese Alston, arkitekt på Belatchew Arkitekter

OM BOSTADEN
Stadsradhusen i BRF Arket Sala Backe inspireras av olika storstäder i Europa, bland annat Hamburg och Amsterdam. Här ger radhusens volym en Town-house känsla med avskalade former, traditionella och hållbara materialval. Fasaden har klätts i trä, som i stilren färgsättning bidrar till ett modernt uttryck. De dova och jordnära nyanserna skapar en stark identitet samtidigt som en lugn och harmonisk helhet bland de andra byggnaderna i Sala Backe.

Bostäderna har sin tyngdpunkt på det sociala livet och avkoppling. Planlösningen är anpassningsbar och går att förändra beroende på familjesammansättning. De gemensamma utrymmena finns på bottenvåningen. Här erbjuds ett stort badrum och ett luftigt, modernt kök och vardagsrum med plats för familj och vänner. På baksidans stora trätrall finns det plats för att inta morgonkaffet i en lugn och rofylld miljö. I trädgården med odlingslådor finns utrymme för att så väl kicka boll som att odla och bjuda in vännerna till fest. På baksidan hittar ni förmiddagssol, innan den på eftermiddagen vandrar över mot husets framsida. För att ta tillvara på kvällssolen och skapa plats för middagsbjudningar pryds husens framsida av en egen pergola alldeles framför köksfönstret

Övervåningen erbjuder möjlighet till egen tid. Ytterligare ett stort badrum med gott om förvaring och arbetsyta. För bekvämlighetens skull finns här tvätt - och torktumlare på samma plan. Här hittar du även de fyra sovrummen, varav ett master bedroom och ett potentiellt arbetsrum. Alla med fint ljusinsläpp och smartförvaring.

Den verkliga skatten lurar under taknocken. En trappa upp på vinden, får du ytterligare ca 30 kvadratmeter att göra precis vad du vill med. Varför inte skapa en enskild oas med en hel våning för lek och stoj för barnen, ateljé för den kreativa som önskar lugn och ro eller arbetskontor för hemmajobbaren? Eller ett rum för samvaro med yogastudio, gym, musikrum och varför inte maffigt filmpalats för hela familjen? Under takbjälkarnas vänliga uppsikt kan du låta fantasin springa fritt och förverkliga just dina drömmar.

OM ÖSTRA SALA BACKE OCH NÄROMRÅDET
Här finns ett rikt kultur- och fritidsliv, många karriärmöjligheter, stark tillväxt och en bred mångfald. En lugn och trygg plats för alla åldrar och personligheter. Mellan Årsta och Sala Backe växer Uppsalas mest moderna bostadsområde fram, Östra Sala Backe. Här varvas lägenhetshus, förskolor och seniorboenden med lokaler som ska rymma närbutiker, apotek och caféer. Allt som är bekvämt att ha runt hörnet.

Brf Arket Sala Backe har nära till både Årsta centrum med mataffär, folktandvård, postombud, café, restaurang och Brantings Torg, som ligger alldeles intill stora och gröna Källparken, har mataffär, pizzeria, frisör och Bageri Brantingstorg. Ytterligare konditori är Leijon Stenugnsbageri & Konditori på Årstagatan. Bekvämt gångavstånd till Gränbystadens Galleria med allt från stort utbud av affärer till restauranger och nöjen. Förutom gallerian fortsätter Gränbystadens utbud närmare E4:an norra bara en 5 minuters biltur eller 10 minuter med cykel. Där finns bland annat flera stora varuhus, Turbo Sport & Adventure och lekplats Lilla Uppsala för de aktiva. Om barnen behöver leka av sig ute finns flertalet lekparker på de flesta innergårdar i Sala Backe, flertalet gröna parker för picknickar och sommarlekar. För mer lugna och mysiga familjeaktiviteter så finns nya Nordisk Film Bio Gränbystaden och Gränby 4H-gård samt Årsta 4H-gård.

Om du behöver åka ner på stan finns det bra belysta cykelvägar och är framme på bara 10-15 min från bostaden. Goda busskommunikationer finns på parallellgatan från Brf Arket Sala Backe på Fyrislundsgatan som kan ta dig till både Gränbystaden, Boländerna eller mot stan. Enkelt att ta sig till både E4:ans norra och södra avfart för att ta sig vidare antingen mot Gävle eller mot Arlanda och Stockholm. Alternativet är att ta en knapp timmes tågresa från Resecentrum mot Stockholm eller Gävle.

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Bostäder och priser

Status Nr Adress Rum Boarea Pris Månadsavgift Planlösning
Till salu 77A Johannesbäcksgatan 77A 6 155 kvm 5 100 000 kr 5 995 kr Planlösning
Till salu 77B Johannesbäcksgatan 77B 6 155 kvm 4 900 000 kr 5 995 kr Planlösning
Till salu 77C Johannesbäcksgatan 77C 6 155 kvm 4 850 000 kr 5 995 kr Planlösning
Såld 77D Johannesbäcksgatan 77D - - - - -
Såld 77E Johannesbäcksgatan 77E - - - - -
Till salu 77F Johannesbäcksgatan 77F 6 155 kvm 4 900 000 kr 5 995 kr Planlösning
Såld 77G Johannesbäcksgatan 77G - - - - -

Visningar

24

Sön 24/9 kl 16:00-16:30

Varmt välkommen på visning! Anmäl dig gärna på hemsidan.

26

Tis 26/9 kl 18:15-18:45

Varmt välkommen på visning! Anmäl dig gärna på hemsidan.

Karta

Östra Salabacke - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus